2010. június 1., kedd

Klubos könyvek kölcsönzési feltételei

Kérünk, könyv kölcsönzése előtt olvasd át figyelmesen az alábbi szabályokat!
  • A klub segítséget szeretne nyújtani a szülőknek a gyermeknevelésben azzal,hogy hasznos, megfelelő információkat tartalmazó könyveket biztosít kölcsönzésre, ugyanakkor nem kölcsönző szolgálat a Klub, így azok számára nyitott a kölcsönzés lehetősége, akiket már "ismerünk", azaz azelőtt legalább 1 klubalkalmon már részt vettek
  • Minden kölcsönzéskor kölcsönszerződést köt a Klub (ill vezetője) a kölcsönzővel: írásban rögzített dokumentuma ez a kölcsönzés tényének, mely azt hivatott szolgálni, hogy a kölcsönzés az előírt rend szerint történjen, a kölcsönzött könyv(ek) a megadott időben visszakerüljenek a Klub birtokába.
  • A kölcsönzés díja könyvenként 500,- mely összeget előre kell kifizetni és amit a Klub működtetésére, kölcsönözhető készletének bővítésére fordítunk. Letéti díj nincs, de késedelmi díjat számítunk fel ha a kért időpontra nem jut vissza a könyv. Ennek díja 500 ft ami nem számít kölcsönzési díjnak ha újabb hónapot marad a kölcsönzőnél(akkor az újabb 500ft a késedelmi díjon felül).
  • A kölcsönzés időtartama klubtól klubig, azaz a kölcsönzés napjának klubalkalmától (11:40-től)l a következő klubalakalomig(10:30-ig) tart, ezen időtartam nagyjából 1 hónap. Kérünk mindenkit, időben szolgáltassa vissza a kikölcsönzött könyvet, amennyiben nem tud részt venni a soron következő klubnapon, akkor kérje meg rokonát, ismerősét, hogy hozza vissza a megadott időig a könyvet.
  • A kikölcsönzött könyv állapotára vigyázni kell a kölcsönzőnek: sértetlenül, épségben köteles visszaszolgáltatni azt.
  • Kérjük, csak az kölcsönözzön ki könyvet, aki a fenti feltételeket maradéktalanul be tudja tartani!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése