2010. július 21., szerda

Kölcsönözhető klubos hordozók: Babbinka csatos hordozó

Ez a bájos csatos hordozó Kati ajándéka klubunk részére (www.babbinka.hu) : a klub tagjai kaució ellenében kikölcsönözhetik, használhatják!

A hordozó erős, minimum 295g/nm területi sűrűségű, 100% pamut sávolyszövetből készült (beavatva a mosás és egyéb titkok rejtelmeibe), vastagon párnázott derék- és vállpántjai a teherhordó alkalmazott kényelmét szolgálja, de az édes teher combjainál is bélést kapott minden egyes darab. A vállpántok a derékpánthoz varrt két „szárnyacskához” kapcsolódnak; ez a megoldás nagyon kényelmessé teszi a hordozást.Minden hordozó felgöngyölhető kapucnival készül.
Méretezés :az alapméret egy átlagos szülőpárosnak jó szokott lenni, a derékpánt állíthatósága maximum kb. 125cm, az új vállpánt 160-185 cm magas hordozószemélyeknél általában teljesen jó.
Mosás: A helyi foltokat lehetőleg csak kézzel öblítsétek ki, de ha ráfér a teljes hordozóra a mosás, akkor egy nagypárnahuzatba téve kímélő programon tegyétek a gépbe. A figurán gyapjúfilc alkatrészek is lehetnek, ezeket kell leginkább óvni, lehetőleg gyapjúprogrammal.

Elöl és háton hordozáshoz 6 hónapos kortól.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése