2010. szeptember 11., szombat

Az augusztusi klubról...



Az augusztusi klubba nagyon sokan jöttetek el, megkockáztatom most voltunk a legtöbben és sokan hozták el barátnőjüket, ismerősüket, szomszédukat, lányukat, párjukat is... - köszönet minden jelenlévőnek! Ez volt az első alkalom, hogy előadást lehetett hallgatni. Celesztinának köszönhetően megismerkedhettünk néhány tradicionális hordozóeszköz mai változatával és azok használati módjával. Az előadás érdekes volt és látványos :) !
Szinte az össze hordozó ki lett kölcsönözve és sok könyv is! Szrekucnak köszönhetően két újabb darabbal bővült a klubos könyvtár, ezt a kölcsönözhető könyvek bejegyzésnél megtaláljátok.
A klubos Bora meitai új gazdára lelt, hamarosan újat kapunk helyette! A megvásárolható hordozóeszközök aktuális árát a leírásukban találjátok (klubos kölcsönözhető hordozók).
Többektől is kaptam észrevételeket javaslatokat, hogy min is kellene, lenne érdemes változtatni a klub működésével kapcsolatban. Ezeket figyelembe véve hoztam a előző bejegyzésben olvasható változtatásokat. További észrevételeket is szívesen fogadok bármelyik elérhetőségen!

Búcsúzóul itt vannak a képek az augusztusi klubról: Enci képei, KKriszti képei

Emlékeztetőül pedig: A következő klub szeptember 27-én lesz 10-13-ig!

FIGYELEM: A kölcsönzős papírokon tévesen lett feltüntetve a dátum. Kérem hogy minden kikölcsönzött könyvet és hordozóeszközt szeptember 28 HELYETT szeptember 27-én hozzatok vissza! Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése