2010. szeptember 10., péntek

Változások!

Mivel egyre többen vagyunk szerencsére, módosítanom kell néhány dolgot a klub működésével kapcsolatban, hogy lehetőleg minél komfortosabb és kellemesebb legyen az ott töltött pár óra.

Szeretnék mindenkit megkérni, hogy ha eljön a klubba, hozzon magával egy tányér harapnivalót vagy valami szomjoltót.Az így hozott finomságok kikerülnek a büféasztalra ahonnan bárki kedvére fogyaszthat belőlük. Műanyag tálakat, tányérokat evőeszközt, poharat,papírtörlőt és szalvétát a helyszínen biztosítok. Ez amiatt szükséges mert a klub időpontja éppen belelóg az ebédidőbe és ezzel némiképp elejét vehetjük annak, hogy az éhség hajtson minket haza. A komfortosabb pelenkázás érdekében egy asztalt kinevezünk pelenkázónak. Itt lesz kuka a pelusoknak, nedves törlőkendő, és pelenkázó alátét (kéretik ráhelyezni mindenkinek saját textilpelust a higiénia megőrzése érdekében). Vannak vakdugók amik innentől mindig el lesznek helyezve a megfelelő pontokon.

Ugyan még kissé foghíjas de reményeim szerint rendszeressé válnak a különböző témájú kiselőadások-beszélgetések amik minden klubnapon 10:30-kor kezdődnek! Aki szívesen meghallgatná, érkezzen időben!

Igény jelentkezett a mosható pelenkák helyszíni vásárlására ezért lehetőség van a Pop-in, Bambinomio (és hamarosan Coolababy) pelenkák klubban történő bolti árnál kedvezményesebb megrendelésére.

További változás, hogy a hordozók kölcsönzésének feltételei kiegészülnek egy írásos beszámoló és egy akciókép elküldésével. Azt gondolom sokaknak segíthet kiválasztani a megfelelő hordozóeszközt ha látja, olvassa másoknak milyen tapasztalatai voltak az adott hordozóeszközzel! A képeket és beszámolókat fel lehet rakni ide a blogra( az adott hordozó leírását tartalmazó bejegyzéshez!!!), a mamami fórum klubos topikjába, és el lehet küldeni e-mailben a hordozom@gmail.com-ra vagy le lehet adni személyesen is.

Működik a könyvek és hordozók előjegyzési lehetősége! Ha neked egy adott időpontban lenne szükséged valamire jelezd felém a fentebb említett elérhetőségek egyikén és lefoglalhatod arra sz időpontra amikorra szeretnéd.

A szeptemberi klubalkalomtól kezdve a (szigorúan) WHAM boltok asztalpénz NÉLKÜL megjelenhetnek és kínálhatják termékeiket - cserébe annyit kérek ,hogy ha van módja akkor tárgyi vagy a perselybe dobott anyagi adománnyal segítse a klub működését de ennek mértéke szabadon választott. A megjelenés csak előzetes jelentkezés esetében lehetséges, a gyakorlati tudnivalók (kell e, és mekkora asztal, mennyi és milyen termék jön/jöhet) is ekkor kerülnek egyeztetésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése